Klant reviews

4.75 / 5

Rinus Nieuweburg

Grand Café De Hoofdzaak

"We´ve been helped with a new website for our restaurant. Good communication and transparacy is a top priority at Branding Value."

Kasia Huisman

Wound Quality

"Voor mijn bedrijf Wound Quality wou ik graag een nieuwe moderne website. Branding Value heeft dit op kort termijn weten te realiseren met professionaliteit en flexibiliteit."

Rik H.

RH Bouwbedrijf

"Recentelijk een nieuwe website laten bouwen maar deze was slecht vindbaar en ik haalde er geen klanten uit. Na het laten bouwen van een nieuwe website was de eerste aanvraag 3 dagen na de oplevering binnen, ik ben dus erg tevreden over het eindresultaat."

I. van Dijk

Vakantiehuis Montafon

"Voor ons vakantiehuis hebben wij een nieuwe website laten bouwen met een boekingsysteem. Alles werkt goed en de comunnicatie was prettig."

Kevin van Duren

Confiance clothing

"Branding Value heeft mij geholpen met het branden en positioneren van mijn bedrijf "Confiance Clothing". Door middel van een strategisch plan en het creëren van het merk is mijn project snel tot stand gekomen."

Kees D.

Property Vision

"Mees heeft een nieuwe website gecreëerd waarmee de verhuurbaarheid van ons product beter is geworden."

F. Swinkels

Garage Swinkels

"Onze nieuwe website was totaal niet vindbaar, Mees heeft uitgelegd waar dit aan lag en heeft dit probleem opgelost voor ons, we krijgen nu veel aanvragen binnen via de website."

Rony van Ophem

Nostalgie DJ

"Bedankt voor het bouwen van de website mannen. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en raden het iedereen aan die op zoek is naar een professionele website."

Daniel Payton

Albion

"Branding Value helped us with designing and developing a new website and increased the position of our site in an organic way."

Ertugrul Ozgul

Veramax

"Branding Value heeft een top website opgeleverd binnen de afgesproken levertijd voor ons bedrijf Veramax, de samenwerking verliep vlot en soepel."

Tycho van Spall

Arch Vision

"Ik was al een tijdje op zoek naar een bedrijf dat de vindbaarheid van onze website kon verbeteren. Na een lange zoektocht eindelijk een betrouwbare partner gevonden die onze positie in Google op kort termijn drastisch heeft verbeterd."

Clara van der Wielen

Rela

"Ik ben erg te spreken over Branding Value. Ze hebben een super website gemaakt waarmee ik veel (nieuwe) klanten krijg."

Laten we jouw project bespreken

Mees van Dijk