Mees van Dijk

Even voorstellen...

Mijn naam is Mees van Dijk en ik ben de oprichter en eigenaar van Branding Value. Uit passie voor online marketing, sales en ondernemen is Branding Value ontstaan. Lees hier meer over het onstaan van.


In het dagelijkse leven ben ik vooral bezig met sales, klantcontact en je raad het al... online marketing. Naast het werken (wat niet als werk voelt) kun je mij in de sportschool vinden.


Over Branding Value

Met Branding Value groeien wij bedrijven (online). Een professioneel webdesign en een hoge positie in Google is de sleutel tot het online succes van een bedrijf. Naast Webdesign en zoekmachine optimalisatie (SEO) doen wij ook een stukje branding en converise optimalisatie (CRO).


Klik hier om meer blogs te lezen.


Klik hier voor meer info. over onze diensten.


Benieuwd of ik jouw bedrijf (online) kan laten groeien? Bel me even op onderstaand nummer.

Mees van Dijk