Over ons

Bij Branding Value werken we met veel plezier aan leuke en uitdagende projecten. Wij zijn het brein achter tal van slimme online oplossingen die het bedrijven een stuk gemakkelijker maken. Of het nu gaat om branding, websites, SEO of media, wij regelen het voor je!

Developer

Designer

Mees van Dijk

SEO

Mees van Dijk

Ons team

Mees van Dijk

Mees van Dijk

Webdesign - eigenaar

Alex van Veen

Developer

Mees van Dijk

Tycho van Spall

SEO

Onze werkwijze

eindhoven seo

Stap 1 - Analyseren

We beginnen altijd met een 0-meting alvorens we gaan zoeken naar een passende oplossing. Waar staan we nu en wat moeten we doen om online te groeien?

Stap 2  - Technische optimalisatie

Voordat we starten is het van groot belang dat de website technisch in orde is. Een langzame website komt namelijk nooit bovenaan te staan. We optimaliseren de technische problemen, dit zorgt voor een goede basis.

beter positie in google eindhoven
hoger in google eindhoven

Stap 3 - Strategie

Het is tijd om aan de slag te gaan met de inhoud en autoriteit van de website. Het uitbreiden van de content doen we door het schrijven van blogs of product- en dienstbeschrijvingen. Met linkbuilding verhogen we de autoriteit van de website zodat we boven de concurrenten komen te staan.

Stap 4  - Resultaten monitoren

Je wilt natuurlijk weten wat het je oplevert. Daarom monitoren we de resultaten nauw om op basis daarvan de strategie bij te stellen waar nodig.

zoekmachine optimalisatie eindhoven

Laten we jouw project bespreken

Mees van Dijk