Webdesign Tilburg | websites en webshops

Van groffe schets tot dynamische website.

Websites beginnen vanaf €2000,-.

Webdesign bureau in Tilburg


Ben jij op zoek naar een webdesign bureau dat van aanpakken weet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele webdesigns die echt geod converteren, wel zo belangrijk :). Samen met onze webdesigner bespreek jij al jouw wensen en eisen om samen tot de beste oplossing te komen voor jouw bedrijf.

Webdesign Tilburg
professioneel webdesign Tilburg

Online gevonden worden


Nadat het professioneel webdesign gebouwd is en jij 100% tevreden bent gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat jij ook goed gevonden word. Met SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat je gevonden wordt op zoektermen die voor jou belangrijk zijn. Een succesvolle website heeft natuurlijk ook bezoekers nodig. Door de techniek, content en autoriteit van de website aan te pakken zorgen we voor een hoge positie in Google met veel website verkeer.

Resultaat gerichte websites

Wij bouwen websites die nieuwe klanten en omzet opleveren.

Vakbekwaam

Ervaren SEO en Webdesign professionals

Versla concurrenten

Onze websites worden geoptimaliseerd voor Google

Webdesign bureau bij Tilburg


Wij, van Branding Value zijn een (online) marketing bureau gevestigd in de regio Tilburg. Als SEO en Webdesign specialistine helpen we je graag met de online groei van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een gespecialiseerd webdesign bureau, meer bezoekers of een hogere positie in Google, wij helpen je graag verder.


Als webdesign bureau in de regio Tilburg helpen we vele diverse bedrijven groeien d.m.v. online marketing. Ben je benieuwd of wij wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

Developer

Designer

Mees van Dijk

SEO

Mees van Dijk

Onze werkwijze

Kennismaken

Wil jij jouw concurrenten verslaan, Google domineren met een professionele website die goed vinbaar is? Dan gaan we eerst even kennis maken. Tijdens dit gesprek bespreken we al jouw wensen en doelen. We bespreken jouw project van a tot z, maken een planning en een plan van aanpak. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend zodat we kunnen kijken of er een klik is.

Ontwikkeling

In deze fase beginnen we met het maken van mockups en prototypes op basis van eerdere discussies. Doordat we in een vroeg stadium van het project een visuele weergave laten zien van ons begrip van jouw behoeften, kunnen we jouw vereisten verder onderbouwen en eventuele aanvullende behoeften of uitdagingen ontdekken die zich in de planningsfase nog niet voordeden.


Tijdens het bouwen van de website leggen we sterk de nadruk op het naleven van de technische en ontwerpspecificaties die in de planningsfase zijn opgesteld en we voeren regelmatig functionele tests uit waardoor we eventuele problemen tijdens het bouwen kunnen corrigeren in plaats van ze na de voltooiing van het project aan te pakken.

Feedback

In deze fase gaan we samen met jou in gesprek en laten wij het eerste ontwerp zien waarna jij ons feedback geeft. Tijdens dit gesprek hebben wij een aantal vragen voor je over het ontwerp maar je mag ook zelf met suggesties, opmerkingen of aanbevelingen komen. Vervolgens kijken we nog eens naar jouw wensen en eisen om ervoor te zorgen dat we nog steeds naar het vooropgestelde doel werken.

Testen & afronden

Zelfs met grondig testen tijdens de ontwikkeling, kunnen er onvoorziene uitdagingen ontstaan. Daarom bieden wij volledige monitoring en ondersteuning tijdens de lanceringsperiode. Als deze fase afgerond is dan is de website volledig getest en klaar om gelanceerd te worden en voldoet hij aan al jouw wensen en eisen.

Oplevering

Live gaan met de nieuwe website, dit is spannend maar vooral erg leuk. Zodra jij 100% tevreden bent zullen wij de website lanceren, is dit niet het geval? Dan gaan we opnieuw jouw feedback bekijken en aanpassingen doen zodat jij helemaal tevreden bent voordat we de website online zetten.

Nazorg

En nu... tijd om Google te domineren en klanten binnen te halen. Nadat jouw website met succes is gelanceerd, heb je nog steeds een technische partner nodig die je kan ondersteunen. Wij bieden een breed scala aan ondersteunende diensten na onze afgeronde projecten, waaronder monitoring en optimalisatie. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

website laten maken Tilburg
webdesign Tilburg
website laten bouwen Tilburg
website laten maken Tilburg
webdesign realisatie Tilburg
website en webshop Tilburg

Webdesign in Tilburg

SEO vriendelijke website Tilburg

Bij Branding Value kun je terecht voor alles wat te maken heeft met online marketing. Onze specialisme ligt bij het bouwen van gave, snelle maar vooral conversie gerichte websites. Daarnaast hebben veel ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). 


Bij Branding Value kan je dus terecht voor:

  • Professionele websites/shops
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Conversie optimalisatie (CRO)
  • Branding

Hoe doen we dit?

Bij Branding Value staat resultaat voorop omdat we weten dat dit belangrijk is voor jou als klant. Onze webdesigner uit Tilburg werkt nauw samen met jou om te zorgen voor het best mogelijke resultaat. Er worden doelen en eisen gesteld, concrete plannen bedacht en uitgeschreven en er wordt natuurlijk actie ondernomen. Samen het online succes van jouw bedrijf realiseren? Klik dan op onderstaande knop.

Waar kunnen wij jou mee helpen?