Webdesign Eindhoven | websites en webshops

Van groffe schets tot dynamische website.

Websites beginnen vanaf €2000,-.

Website laten bouwen in Eindhoven


Tijd voor een (nieuwe) website? Bij Branding Value bouwen we razendsnelle en mooie websites. Met een professioneel en uniek webdesign kun je je onderscheiden van je concurrenten. Maar... een professioneel webdesign betekent nog niet dat je online goed gevonden wordt. Met zoekmachine optimalisatie ranken we jouw website en zorgen we voor veel bezoekers en hoge conversies. 

webdesign eindhoven
professioneel webdesign Eindhoven

Online gevonden worden


Met SEO en webdesign zorgen we ervoor dat jij online goed gevonden word. Als je online succes wilt boeken ben je bij Branding Value aan het juiste adres. Door het verwerken van relevante zoekwoorden binnen jouw branche, een technisch goede website, linkbuilding etc. zorgen we ervoor dat je goed gevonden word. 

Resultaat gerichte websites

Wij bouwen websites die nieuwe klanten en omzet opleveren.

Vakbekwaam

Ervaren SEO en Webdesign professionals

Versla concurrenten

Onze websites worden geoptimaliseerd voor Google

Webdesign in Eindhoven


Branding Value is een (online) marketing bureau actief in de regio Eindhoven. Onze ervaren webdesign en SEO professionals zorgen ervoor dat jouw bedrijf online succesvol op de kaart wordt gezet. Met goed doordachte strategieën verslaan we jou concurrenten en kunnen we online domineren.


Als webdesign bureau in de regio Eindhoven helpen we verschillende bedrijven groeien met online marketing. Ben je benieuwd of wij wat voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

Developer

Designer

Mees van Dijk

SEO

Mees van Dijk

Onze werkwijze

Kennismaken

Wil jij jouw concurrenten verslaan, Google domineren met een professionele website die goed vinbaar is? Dan gaan we eerst even kennis maken. Tijdens dit gesprek bespreken we al jouw wensen en doelen. We bespreken jouw project van a tot z, maken een planning en een plan van aanpak. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend zodat we kunnen kijken of er een klik is.

Ontwikkeling

In deze fase beginnen we met het maken van mockups en prototypes op basis van eerdere discussies. Doordat we in een vroeg stadium van het project een visuele weergave laten zien van ons begrip van jouw behoeften, kunnen we jouw vereisten verder onderbouwen en eventuele aanvullende behoeften of uitdagingen ontdekken die zich in de planningsfase nog niet voordeden.


Tijdens het bouwen van de website leggen we sterk de nadruk op het naleven van de technische en ontwerpspecificaties die in de planningsfase zijn opgesteld en we voeren regelmatig functionele tests uit waardoor we eventuele problemen tijdens het bouwen kunnen corrigeren in plaats van ze na de voltooiing van het project aan te pakken.

Feedback

In deze fase gaan we samen met jou in gesprek en laten wij het eerste ontwerp zien waarna jij ons feedback geeft. Tijdens dit gesprek hebben wij een aantal vragen voor je over het ontwerp maar je mag ook zelf met suggesties, opmerkingen of aanbevelingen komen. Vervolgens kijken we nog eens naar jouw wensen en eisen om ervoor te zorgen dat we nog steeds naar het vooropgestelde doel werken.

Testen & afronden

Zelfs met grondig testen tijdens de ontwikkeling, kunnen er onvoorziene uitdagingen ontstaan. Daarom bieden wij volledige monitoring en ondersteuning tijdens de lanceringsperiode. Als deze fase afgerond is dan is de website volledig getest en klaar om gelanceerd te worden en voldoet hij aan al jouw wensen en eisen.

Oplevering

Live gaan met de nieuwe website, dit is spannend maar vooral erg leuk. Zodra jij 100% tevreden bent zullen wij de website lanceren, is dit niet het geval? Dan gaan we opnieuw jouw feedback bekijken en aanpassingen doen zodat jij helemaal tevreden bent voordat we de website online zetten.

Nazorg

En nu... tijd om Google te domineren en klanten binnen te halen. Nadat jouw website met succes is gelanceerd, heb je nog steeds een technische partner nodig die je kan ondersteunen. Wij bieden een breed scala aan ondersteunende diensten na onze afgeronde projecten, waaronder monitoring en optimalisatie. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

website eindhoven
webdesign eindhoven
website laten bouwen eindhoven
website laten eindhoven
webdesign realisatie eindhoven
website en webshop eindhoven

Webdesign bureau in Eindhoven

SEO vriendelijke website Eindhoven

Bij Branding Value kun je terecht voor alle online vraagstukken. Wij geven je graag onafhankelijk advies. Als webdesign bureau bij Eindhoven zijn we gespecialiseerd in webdesign maar ook in SEO. Een goede en mooie website heeft natuurlijk ook bezoekers nodig. Daarom lopen er vaak ook SEO-campagnes met onze klanten om de positie in Google te optimaliseren.


Bij Branding Value kan je dus terecht voor:

  • Professionele websites/shops
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Conversie optimalisatie (CRO)
  • Branding

Hoe doen we dit?

Bij ons staat resultaat voorop. Onze webdesigners uit Eindhoven werken samen met jou aan een lange-termijn relatie. Dit betekent dat er doelen en eisen worden gesteld zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Vervolgens denken wij een strategie uit en bespreken deze met jou om daarna aan de slag te gaan zodat we Google kunnen domineren.

Waar kunnen wij jou mee helpen?