PROFESSIONEEL WEBDESIGN

Van groffe schets tot dynamische website.

Websites beginnen vanaf €2000,-.

professioneel webdesign

WEBDESIGN


Wij maken jouw visie werkelijkheid!


Een website is veel meer dan het visitekaartje van jouw bedrijf. Een website is dynamisch. Het kan zorgen voor interactie, het draagt bij aan de vindbaarheid van jouw bedrijf en niet geheel onbelangrijk, de omzet. Samen met jou zorgen we voor een professioneel webdesign dat echt resultaat boekt. Een marketing- en verkoopmachine dat de naamsbekendheid, online zichtbaarheid en omzet van jouw bedrijf verhoogd.

Conversie gerichte website


Een professioneel webdesign zal de verkoopcijfers aanzienlijk doen stijgen ookal heeft jouw bedrijf een fysieke winkel met producten, veel mensen zullen eerst jouw website opzoeken voordat ze een bezoek brengen aan de winkel. Het ontwerpen van unieke en strakke lay-outs is waar wij bekend om staan. Wij zullen al jouw wensen in de website verwerken en zullen deze net zo lang aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent.


Door middel van animaties, scroll- en hover effecten geven wij de website een moderne uitstraling. Door de websitebezoekers te leiden naar relevante informatie en call-to-actions zal de conversie van jouw website zo hoog mogelijk zijn. 


Na het opleveren en publiceren van jouw website bieden wij nog verschillende diensten aan om zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website te trekken door middel van Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA) en Social Media Marketing (SMM).

website RH bouwbedrijf

Resultaat gerichte websites

Wij bouwen websites die nieuwe klanten en omzet opleveren.

Vakbekwaam

Ervaren SEO en Webdesign professionals

Versla concurrenten

Onze websites worden geoptimaliseerd voor Google

Wie we zijn...


Branding Value is een (online) marketing bureau gevestigd in Uden (Noord-Brabant). Als SEO en Webdesign experts staan we altijd klaar om je te adviseren over online marketing en webdesign. Of je nu een professionele website wilt, meer bezoekers, meer omzet of een hogere positie in Google. Wij geven je graag deskundig en onafhankelijk advies.


Als webdesign bureau in Noord-Brabant helpen we verschillende bedrijven online groeien d.m.v. online marketing. Ben je benieuwd of wij wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Developer

Designer

Mees van Dijk

SEO

Mees van Dijk

Onze werkwijze

Kennismaken

Wil jij jouw concurrenten verslaan, Google domineren met een professionele website die goed vinbaar is? Dan gaan we eerst even kennis maken. Tijdens dit gesprek bespreken we al jouw wensen en doelen. We bespreken jouw project van a tot z, maken een planning en een plan van aanpak. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend zodat we kunnen kijken of er een klik is.

Ontwikkeling

In deze fase beginnen we met het maken van mockups en prototypes op basis van eerdere discussies. Doordat we in een vroeg stadium van het project een visuele weergave laten zien van ons begrip van jouw behoeften, kunnen we jouw vereisten verder onderbouwen en eventuele aanvullende behoeften of uitdagingen ontdekken die zich in de planningsfase nog niet voordeden.


Tijdens het bouwen van de website leggen we sterk de nadruk op het naleven van de technische en ontwerpspecificaties die in de planningsfase zijn opgesteld en we voeren regelmatig functionele tests uit waardoor we eventuele problemen tijdens het bouwen kunnen corrigeren in plaats van ze na de voltooiing van het project aan te pakken.

Feedback

In deze fase gaan we samen met jou in gesprek en laten wij het eerste ontwerp zien waarna jij ons feedback geeft. Tijdens dit gesprek hebben wij een aantal vragen voor je over het ontwerp maar je mag ook zelf met suggesties, opmerkingen of aanbevelingen komen. Vervolgens kijken we nog eens naar jouw wensen en eisen om ervoor te zorgen dat we nog steeds naar het vooropgestelde doel werken.

Testen & afronden

Zelfs met grondig testen tijdens de ontwikkeling, kunnen er onvoorziene uitdagingen ontstaan. Daarom bieden wij volledige monitoring en ondersteuning tijdens de lanceringsperiode. Als deze fase afgerond is dan is de website volledig getest en klaar om gelanceerd te worden en voldoet hij aan al jouw wensen en eisen.

Oplevering

Live gaan met de nieuwe website, dit is spannend maar vooral erg leuk. Zodra jij 100% tevreden bent zullen wij de website lanceren, is dit niet het geval? Dan gaan we opnieuw jouw feedback bekijken en aanpassingen doen zodat jij helemaal tevreden bent voordat we de website online zetten.

Nazorg

En nu... tijd om Google te domineren en klanten binnen te halen. Nadat jouw website met succes is gelanceerd, heb je nog steeds een technische partner nodig die je kan ondersteunen. Wij bieden een breed scala aan ondersteunende diensten na onze afgeronde projecten, waaronder monitoring en optimalisatie. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

website professionals
website Veramax
website pricbord
website grand cafe de hoofdzaak liessel
website auto garage Swinkels
website voor architect

Wat we doen...

SEO vriendelijke website

Bij Branding Value kun je terecht voor alles rondom online marketing en webdesign. Onze specialiteit ligt bij het bouwen van mooie, snelle maar vooral resultaat gerichte websites/webshops en we hebben veel ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Daarnaast verzorgen wij ook het stukje branding voor verschillende bedrijven, van ZZP'ers, het MKB tot multinationals.


Bij Branding Value kan je dus terecht voor:

  • Professionele websites/shops
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Conversie optimalisatie (CRO)
  • Branding

Hoe doen we dit?

Bij Branding Value staat resultaat voorop. Onze webdesigners uit Uden werken samen met de klant aan een lange-termijn relatie. Dit betekent dat er doelen en eisen worden gesteld waarna vervolgens een plan van aanpak door ons wordt gemaakt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Door alles goed te plannen en te communiceren met onze klanten ontstaat er een snelle, mooie en goed vindbare website als resultaat!

Waar kunnen wij jou mee helpen?